'Korkuteli'de ittifak olsun istemiyorum'

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide ittifak olsun istemiyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 12:39

'Korkuteli'de ittifak olsun istemiyorum'

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, Korkuteli adayının Ömer İşlek olması yönünde söz aldıklarını belirterek, "Medine Yapılmışev olarak, bu partinin naçizane bir üyesi olarak Korkuteli'de ittifak olsun istemiyorum" dedi

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, parti binasında Meclis Üyesi Süleyman Uğurlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızılsert ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Hafta sonu gerçekleştirilen istişare toplantısını hatırlatan Medine Yapılmışev, en kalabalık katılım gösteren ilçe teşkilatı olarak göz doldurduklarını söyledi. Kamp programında yapılan görüşmelerle Ömer İşlek'in Korkuteli Belediye Başkan adaylığını garantilediğini aktaran Yapılmışev, "Önümüzdeki hafta Ömer İşlek'in adaylığının resmi olarak açıklanacağının sözünü aldık. Hayatın olağan akışına göre bir endişe taşımıyoruz. İlçemizde tek belediye başkan aday var o da Ömer İşlek Bey. Teşkilatımız ile birlikte uyum içinde bir çalışma yürütüyoruz. Genel Merkezimiz, il teşkilatımız, ilçe teşkilatımız ve milletvekilimizle ortak kararla uygun gördüğümüz bir adaydır" dedi.

'KORKUTELİ'DE İTTİFAK OLSUN İSTEMİYORUM'

Korkuteli'de muhtemel Ak Parti-MHP ittifakıyla ilgili de konuşan Medine Yapılmışev, "Genel Başkanımız ve il başkanımızın ifade ettiği üzere ilçemizde herhangi bir ittifak söz konusu olmayacak. 'Kendi adayınız ile çalışmalarınıza devam edin' talimatımızı almış bulunmaktayız. CHP, İYİ Parti, Saadet ve HDP birlikte bir ittifaka yönelecek olurlarsa Genel Başkanımızın ifade ettiği üzere Cumhur İttifakı'nın temelini oluşturan bir parti olarak Ak Parti'yle ittifaka da hazırız. Ancak kendi adayımızla da seçimi kazanacağımıza inanıyorum. Medine Yapılmışev olarak, bu partinin naçizane bir üyesi olarak Korkuteli'de ittifak olsun istemiyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!