Korkuteli'de Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 14:00

Korkuteli'de Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95'inci yılı coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 95'inci yılı dolayısıyla Kaymakam Ömer Çimşit, makamında tebrikleri kabul etti. Daha sonra Şehitler Anıtı'nda program düzenlendi. Programa Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkan vekili Sadullah Bayer, protokol üyeleri, öğrenciler ve halk katıldı. Kaymakam Ömer Çimşit ve Başkan vekili Sadullah Bayer'in törene katılanların bayramını kutlamasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kaymakam Ömer Çimşit'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler de şiirler okudu. Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Beyza Kemerci 'Cumhuriyet yönetimi' adlı kompozisyonunu okudu. Fikriye- Ramazan Yalçın İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo gösterisi sunuldu. Osman Önal İlkokulu Halk Oyunları Ekibi gösterisi büyük beğeni topladı. Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi öğrencileri müzik gösterisi sundu.

Okullar arası gerçekleştirilen şiir, kompozisyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkan vekili Sadullah Bayer ve Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez tarafından hediyeler verildi.

Halkın da yoğun katılımıyla gerçekleşen tören resmigeçitle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!