Ali Gürbüz'e baba ocağında coşkulu karşılama

Güncelleme Tarihi:

Ali Gürbüze baba ocağında coşkulu karşılama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2019 09:45

Ali Gürbüz'e baba ocağında coşkulu karşılama

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - EDİRNE'de 658'inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde altın kemer alan Ali Gürbüz, memleketi Korkuteli'nde coşkuyla karşılandı.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde altın kemer alan Ali Gürbüz, memleketi Korkuteli'nde coşkuyla karşılandı. Ali Gürbüz, konvoyla Korkuteli Belediyesi önündeki meydana geldi. Belediye Kulübü Güreş Takımı güreşçileri Ali İhsan Batmaz, Kemal Yılmazlar ve Emre Boz'unda eşlik ettiği Ali Gürbüz, tebrikleri kabul etti.

Ali Gürbüz burada yaptığı konuşmada, "Korkuteli'ne ilk altın kemeri babam Recep Gürbüz getirdi. Ben de uzun bir aradan sonra altın kemeri Korkuteli'ne getirdiğim için çok mutluyum. Bu yolda bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Altın kemeri rahmetli babama, oğlum Recep'e, anneme, dedeme ve beni seven herkese armağan ediyorum. Çünkü Babama sözüm vardı, hemşerilerime sözüm vardı, herkese kemer borcum vardı, kemeri boynuma taktığım için çok mutluyum" dedi.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ise "Bizlere bu gururu yaşatan Korkuteli'nin evladı Ali Gürbüz başta olmak üzere, Ali İhsan Batmaz, Kemal Yılmazlar ve Emre Boz'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek başpehlivan Ali Gürbüz, Ali İhsan Batmaz, Kemal Yılmazlar ve Emre Boz'u Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!