Kıdemli kent sakinlerinden sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Kıdemli kent sakinlerinden sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 13:44

Kıdemli kent sakinlerinden sürpriz

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın her çarşamba düzenlendiği 'randevusuz görüşme' saatinde Yaşlı Evi üyesi kıdemli kent sakinleri Atatürk'ün fotoğraflı tişörtleriyle Başkan Uysal'ı ziyaret etti, belediye fuayesinde 'Erik Dalı' oynadı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın 'Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir' diyerek her çarşamba düzenlendiği randevusuz görüşme saatinde ekim ayının son buluşması yapıldı. Saat 08.15'ten itibaren belediye fuayesindeki Turunç Masa'da vatandaşları kabul eden Başkan Uysal, Muratpaşa'nın farklı mahallerinden gelen ziyaretçilerle yüz yüze görüştü. Turunç Masa'da randevusuz görüşme saatinin bu haftaki sürprizi ise 21 Eylül Dünya Alzheimer Farkındalık Günü'nde, hastalığa dikkat çekmek için Kapalı Yol'da 'Erik Dalı' oynayan Yaşlı Evi üyeleri oldu. Atatürk tişörtleriyle Muratpaşa Belediyesi'ne gelen kıdemli kent sakinleri, fuayede Erik Dalı ve ardından Harmandalı oynarken finalde Türk bayrağı açtı.

Çalışmaları dolayısıyla Başkan Uysal'a teşekkür eden Yaşlı Evi üyeleri, Yaşlı Evlerinin hayatlarına büyük bir dokunuş olduğunu, kendi yaş gruplarının alışılagelmiş rutinlerini tamamen değiştirdiğini anlattı.

Başkan Uysal ise 21 Eylül'de çok istemesine rağmen etkinlikte olamadığını belirterek kıdemli kent sakinlerini tebrik etti. Muratpaşa'da çocuklardan gençlere, yaşlılara, kadınlara tüm toplumsal gruplarla yan yana, gönül gönle olduklarını belirten Başkan Ümit Uysal, Yaşlı Evlerinin de bu birliktelik içinde özel bir yere sahip olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!