Kepez'in üçüncü kreşi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kepezin üçüncü kreşi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2018 14:34

Kepez'in üçüncü kreşi açıldı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin Ahatlı Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin üçüncü şubesi törenle hizmete açıldı.
Açılış konuşmasını yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, büyük hayaller kurularak çıkılan yolda büyük eserler üretmenin ve Kepez'i bambaşka yarınlara taşımanın onurunu yaşadıklarını söyledi. Belediye kreşlerinin ilkini 5 yıl önce Teomanpaşa Mahallesi'nde açtıklarını hatırlatan Başkan Tütüncü, “O gün açtığımız o kreş zaman içerisinde büyüdü, gelişti Kepez'in farklı noktalarında insanımıza hizmet eden, çocuklarımızın yüzünü güldüren ve Kepez'i sosyal belediyecilik anlamında ileriye götüren çok önemli bir kurum haline geldi. Nasreddin Hoca Kreşleri bugün açılışını yapacağımız üçüncü şubesi ile nezih bir ortamda, annelerin ve babaların gözlerinin arkada kalmayacağı, çocuklara okul öncesi eğitimlerin verildiği çok önemli bir merkez haline geldi. Özel sektörde bu gibi kaliteyi ve hizmeti bulmak, bulunsa da o hizmetlere erişebilmek ve ulaşabilmek kolay değil. Zaman içerisinde bu kreşlerimizin hem mevcudu hem de kapasitesi genişleyecek" dedi.
Önümüzdeki günlerde kreşlerle ilgili yapılacak yenilikler konusunu da aktaran Başkan Tütüncü, “Özgürlük Mahallesi'nde bulunan Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin kapasitesini 2 kat artıracağımız yeni bir tadilat aşamasına gidiyoruz" dedi. Başkan Tütüncü, konuşmasını emeği geçen herkese teşekkür ederek noktaladı.
Ahatlı Mahalle Muhtarı Tahsin Mutlucan da mahalleye kazandırdığı hizmetlerden dolayı Başkan Tütüncü ve ekibine teşekkür etti. Ahatlı Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi kurdele kesimi ile hizmete açıldı. Açılışa, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!