Kepez'den 3 mahalleye doğal gaz müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Kepezden 3 mahalleye doğal gaz müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2019 11:38

Kepez'den 3 mahalleye doğal gaz müjdesi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin gaz dağıtım şirketiyle 2020'de ilçede yapacağı yatırımlarla ilgili toplantıda, 3 mahalleye doğal gaz müjdesi çıktı.

Antalya'da, ilk doğal gazın kullanıldığı merkez ilçe olan Kepez'de, son 11 yılda 23 mahallede 100 binden fazla konutun kapısına kadar gaz getirildi. Belediye ve gaz dağıtım şirketi işbirliğiyle 2020'de, 100 bin rakamına yeni konutlar eklenecek. Başkan Hakan Tütüncü, geçen hafta gaz dağıtım şirketi Enerya temsilcileriyle 2020'de ilçesinde yapılacak doğal gaz yatırımlarının planlanmasıyla ilgili bir toplantı yapmıştı.

26 MAHALLEYE DOĞAL GAZ

Toplantıdan, 2020'de döneminde mülkiyet ve imar problemleri çözülen ve temel belediyecilik hizmetleri tamamlanan merkezdeki Gündoğdu, Kuzeyyaka mahalleleri ile batıdaki Ünsal Mahallesi'ne doğal gaz müjdesi çıktı. Böylece 68 mahallesi olan Kepez'de, doğal gazlı mahalle sayısı 26 olacak.

Gaz dağıtım şirketi, yeni yılla birlikte 3 mahallede doğal gaz hattı döşenmesi çalışmalarını başlatacak. Kepez Belediyesi de doğal gaz yatırımı tamamlandıktan sonra üç mahallenin yollarının asfaltını ve kaldırımını yenileyecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!