Kepez'de drag heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Kepezde drag heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2019 14:52

Kepez'de drag heyecanı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin Odabaşı Mahallesi'nde açtığı drag pisti heyecanlı yarışlara sahne oluyor. İlk gün düzenlenen ısınma ve hazırlık yarışları nefes kesti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün hız tutkunları için söz verdiği ve geçen yıl Odabaşı Mahallesi'nde hizmete açılan Drag Pisti, heyecanlı yarışlara sahne oluyor. İki gün sürecek yarışların ilk gününde düzenlenen ısınma ve-hazırlık yarışları nefes kesti. Kepez Drag Pisti 2019 Sezon Açılışı yarışlarına 14 ilden 50 araç, 100 pilot ve kopilot katıldı. Yurt dışından da 4 farklı grubun katıldığı yarışlar heyecan dolu saatlere sahne oldu.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Isınma ve hazırlık yarışları ile start alan drag yarışlarında, pilotlar dereceye girebilmek için birbirleri ile kıyasıya mücadele veriyor. Çok sayıda Antalyalı yarışları izlemek için sabahın erken saatlerinde tribündeki yerlerini aldı. 7'den 70'e her yaş grubunun ilgi gösterdiği yarışlar, büyük ilgi gördü. Drag yarışları, modifiye araç, otomobil ve klasik araç tutkunlarını da Kepez Drag Pisti'nde buluşturdu. Keyifli saatlerin geçirildiği yarışlar, ödül töreni ile sona erecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!