Kepez voleybol için proje üretecek

Güncelleme Tarihi:

Kepez voleybol için proje üretecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 10:31

Kepez voleybol için proje üretecek

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Voleybol Federasyonu, Kepez Belediyesi ve Kepez Belediyesi Spor Kulübü, voleybolun gelişmesi için ortak projeler geliştirilmesi için protokol imzalayacak.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, voleybolun geleceği için Türkiye Voleybol Federasyonu ile işbirliği yapacaklarını kaydetti. Ortak projeler yürütmek, Antalya'yı voleybolun merkezi yapmak adına ortak adımlar atacaklarını vurgulayan Ünlüoğlu, bu amaçla Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

Voleybol altyapısı için 7 yıldır projeler geliştirdiklerini anlatan Ünlüoğlu, "Ülke genelinde altyapı eksikliğinin farkındalığına katkıda bulunmak adına bundan sonra federasyonla ortak projeler yürüteceğiz. Teknik ve tesis olarak tüm olanaklarımız var. Sadece bunun için gayret göstereceğiz. Bu denli projeler kısa vadeli sonuçlar elde etmemize olanak sağlamıyor. Uzun vadede Türk voleyboluna önemli katkı sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.

AKADEMİK METODLAR

2012 yılında voleybol branşını kurduklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de bu zamana kadar yapılan çalışmaların sonuçlarını aldıklarını söyledi. Tütüncü, "Artık Avrupa ülkelerinde uygulanan metotları geliştirip yeni akademik voleybol metotları üretmeliyiz. Bunun için Ankara'da Voleybol Federasyonu ile yaptığımız görüşmeler geleceğimize yön verecek. Antalya merkezli üretilip geliştirilecek projeler hem Kepez'e hem de Antalyalı hemşerilerimize büyük avantajlar sağlayacak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!