Kemer'de Cumhuriyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Kemerde Cumhuriyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 13:48

Kemer'de Cumhuriyet coşkusu

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- ANTALYA'nın Kemer ilçesinde Cumhuriyetin kuruluşunun 95'inci yılı törenle kutlandı.

Kemer'deki kutlamalar ilk olarak Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar'ın makamında tebrikleri kabulüyle başladı. Ardından İlçe Stadyumu'nda devam eden törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı okundu.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir, Belediye Başkanı Mustafa Gül, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Seyir Astsubay Kıdemli Başçavuş Ulvi Gören, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, Cumhuriyetin kuruluşunun 95'inci yılını kutladı. Konuşmanın ardından ilçede bulunan okullarda öğrenim gören öğrencilerin halk oyunları gösterileri ve şiirlerle tören devam etti. İlçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir ve Belediye Başkanı Mustafa Gül verdi.

Tören resmigeçitle tamamladı.

Kemer'de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları akşam yapılacak fener alayı ve Edip Akbayram konseriyle devam edecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!