Kemer Belediyesi'nden eğitime ve spora destek

Güncelleme Tarihi:

Kemer Belediyesinden eğitime ve spora destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 16:10

Kemer Belediyesi'nden eğitime ve spora destek

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEMER Belediyesi'nin eğitime ve spora destek amacıyla hayata geçirdiği Sağlıklı Yaşam Projesi kapsamında Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan-3 Ortaokulu'nda 148 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

Kemer Belediyesi'nin 'Kemer'de Bisikletsiz Çocuk Kalmayacak' sloganı ile gerçekleştirdiği Sağlıklı Yaşam Projesi kapsamında ilçedeki Mustafa Rüştü Tuncer Ortaokulu'nda 96, Rukiye Koç Ortaokulu'nda 43, Halit Narin Ortaokulu'nda 45, Beldibi Ortaokulu'nda 21, Göynük Ortaokulu'nda 70, Hacı Mehmet Saygan Ortakokulu'nda 56, Kemer Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nda 40 öğrenciye bisiklet dağıtılmıştı.

Kampanya kapsamında son olarak Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan İlköğretim Okulu'ndaki 148 öğrenciye bisiklet dağıtıldı. Böylece Kemer Belediyesi'nin bu eğitim öğretim yılında hediye ettiği bisiklet sayısı 519'a ulaştı.

Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan İlköğretim Okulu'nun bahçesinde düzenlenen törene Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Meclis Üyesi Semih Top, Yeni Mahalle Muhtarı Ömer Bilici, Okul Müdürü Nail Tekel, belediye birim müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de "Kemer Belediyesi olarak eğitime çok önem veriyoruz. Öğrenciler ve öğretmenler bizim başımızın tacıdır. Bu güne kadar eğitime sağladığımız destek 8 milyon lirayı geçti. Sağlıklı Yaşam Projesi ile öğrencilerimize bisiklet hediye ederek hem okula ulaşımını kolaylaştırıyoruz, hem de spora teşvik ediyoruz. Bu yılki dağıttığımız bisikletlerle birlikte bugüne kadar toplam 4 bin öğrencimizi bisiklete kavuşturduk. Önümüzdeki günlerde de tablet dağıtımına başlayacağız. İlçemizde tablet hediye ettiğimiz toplam öğrenci sayısı da yaklaşık 5 bine ulaşacak. Eğitime ve spora desteğimiz bundan sonra da devam edecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!