Belediye ekiplerinden vatandaşa sağlık hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Belediye ekiplerinden vatandaşa sağlık hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2019 15:23

Belediye ekiplerinden vatandaşa sağlık hizmeti

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların tedavilerini eksiksiz giderebilmeleri için hastanelere sevkini gerçekleştirmeyi sürdürdü.

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaşlı ve hasta vatandaşların tedavileri için Antalya ve Kemer'deki çeşitli hastanelere sevkini sağlıyor. Belediye ekipleri, Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı hastane servis aracıyla 61 kişiyi çeşitli hastanelere götürdü. Yatağa bağımlı 6 hastayı da Antalya'daki çeşitli hastanelere kontrol ve tedavi amaçlı götüren ekipler, 8 hastayı ise hasta nakil ambulansı ile Kemer Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Kemer'de yaşayan tüm halkımıza sağlık anlamında her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Her şeyin başı sağlık olduğu için halkımızın sağlığını da düşünmek zorundayız. Belediye olarak yaşlı, yatağa bağımlı ve hasta olan vatandaşlarımızı kontrollerini yaptırabilmeleri için ve tedavilerini tamamlayabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Sağlık İşleri Müdürlüğü'müze bağlı hasta nakil aracı ve ambulansıyla Antalya ve Kemer'deki hastanelere taşıyoruz. İnsana hizmet yapmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kimseyi ayrıştırmadan ve kırmadan insan odaklı hizmet yapıyoruz. Halkımızın daha sağlıklı bir yaşam için kazanmaları için de belediye olarak desteğimiz devam edecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!