Kaptanlardan seçmene ilk mesaj

Güncelleme Tarihi:

Kaptanlardan seçmene ilk mesaj
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2018 10:33

AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti tarafından hazırlanan Antalya milletvekili listelerine liderlik yapan isimler seçmene ilk mesajını Hürriyet aracılığıyla duyurdu.

Haberin Devamı

Antalya milletvekili aday listelerinin açıklanması kent siyasetindeki heyecanı en yüksek seviyeye çıkardı. 24 Haziran’a kadar devam edecek olan seçim yarışına kaptanlık yapacak olan isimler ise ilk mesajlarını Hürriyet Akdeniz aracılığı ile Antalyalı seçmene ulaştı

DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Antalya milletvekili adayları arasında en çok konuşulan isim hiç şüphesiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu. AK Parti Antalya listesinin ilk sırasında yer alan Çavuşoğlu, listeler YSK’ya teslim edildikten hemen sonra Hürriyet’e konuştu: “Allah yolumuzu açık etsin. Sadece aday olan arkadaşlarımızla değil, tüm teşkilatlarımızla durmadan çalışacağız. Tek amacımız milletimize hizmet etmek.”

BİRLİK OLMALIYIZ

Antalyalı seçmene ilk mesajını Ankara’da tedavi gördüğü hastaneden ileten CHP 1’inci sıra milletvekili adayı Deniz Baykal, “Türkiye çok sancılı bir dönem yaşıyor. Böyle bir dönemde milli bir politika oluşturmak için parti olarak her türlü katkıyı sunmaya hazırız. Türkiye ve bölgenin barış, refah, huzuru ve kalkınması için oluşturulacak politika doğrultusunda üzerimize düşecek her türlü görevi yerine getireceğiz. Bu durumda helvayı pişirmek iktidarların görevi olacaktır. Bölgenin en deneyimli partisi ve kadrosu olarak üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

19 YILDIR ANTALYA’DAYIM

Haberin Devamı

Seçim çalışmalarına vakit kaybetmeden başlayan MHP 1’inci sıra adayı Abdurrahman Başkan, “19 yıldır bu şehirde yaşıyorum ve bu kentin ihtiyaçlarını en iyi bilen isimlerden biriyim. Antalya çok özel bir kent. Bizim de bu özel kenti daha da ileri götürecek, turizm, tarım, sanayi sektörüne çağ atlatacak projelerimiz var. İnşallah yakın zamanda bu projelerimizi seçmenimizle paylaşacağız” dedi.

SEÇİMİ BİZ KAZANACAĞIZ

İYİ Parti’deki aday adaylığı sürecinin çok hareketli geçtiğini söyleyen İYİ Parti 1’inci sıra adayı Feridun Bahşi, şöyle dedi: “O kadar birikimli isimler aday adaylığı başvurusu yaptı ki genel merkezimizin liste belirlemekte çok zorlandığını açıkça söyleyebilirim. Listemizde kentin tüm bölgeleri temsil ediliyor. Bu nedenle seçimi açık ara önde tamamlayacağımızı düşünüyorum.”

 

BAKMADAN GEÇME!