İHRACATÇILARDAN İSRAİL RESTİ

Güncelleme Tarihi:

İHRACATÇILARDAN İSRAİL RESTİ
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 11:48

İSRAİL Tarım Bakanı Uri Ariel’in, “Türkiye’den yapılan tarım ürünleri ithalatını dondurduk” açıklamasının ardından Hürriyet’e konuşan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Hakkı Bahar, İnsanlık ölürse zaten ticaret de olmaz. Ticaret geri gelir ama can gelmiyor” dedi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'nin İsrail’e yönelik toplam yaş sebze-meyve ihracatının 16 milyon dolar olduğunu, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) olarak da İsrail’e 3.3 milyon dolarlık ihracat yaptıklarını kaydeden Hakkı Bahar, “İsrail Tarım Bakanı çıkıp açıklama yapıyor. Bizden ürün almayacaklarmış. Sebebi ne? Politik. Bizim işimiz siyaset değil, ticaret. Ama ticarette yapsak önce insanız” dedi.

İHRACATÇILARDAN İSRAİL RESTİ

ÖLDÜRMEYİN YETER
Türkiye ile İsrail arasında ticari problem yaşanmasına gerek olmadığını kaydeden Bahar, şöyle dedi: “Günahsız insanları katlediyorsunuz sonra işe ticareti sokuyorsunuz. İsrailli yöneticiler yaş sebze ve meyveden önce öldürdükleri insanların hayatlarını düşünsün. İnsanları ve bebekleri öldürmezse aramızda problem çıkmaz. Ticaret geri gelir ama can gelmiyor.” 

Haberin Devamı

İHRACATÇILARDAN İSRAİL RESTİ

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!