Geçit var çizgi yok

Güncelleme Tarihi:

Geçit var çizgi yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2019 10:08

Hürriyet Akdeniz WhatsApp Şehir Hattı’na ihbarlarını gönderen okurlarımız, kentin farklı noktalarında yaşanan sorunları gündemde taşıyor, yetkili kurumlardan çözüm bekliyor.

Haberin Devamı

ÜST GEÇİT OTLARLA KAPANDI
Antalya Serik Caddesi üzerindeki üst geçide ait merdivenlerin budanmayan otlar nedeniyle kapanmasını fotoğraflayan Murat Yılmaz, tepkisini şöyle dile getiriyor: “Burası sadece yerli halkın değil, turistlerin de kullandığı bir üst geçit. Burada büyüyen otları temizlemek bu kadar mı zor. Defalarca ilgili kurumlara telefonla ihbarda bulunmamıza rağmen bir türlü çözüm sağlanmadı. Bu görüntü turizm kenti Antalya’ya yakışmıyor.”
BAKANLIK UYARMIŞTI
Bir diğer okurumuz Semra Çetin ise Kundu Oteller Bölgesi’ndeki yaya geçitlerinin bakımsızlığını eleştiriyor. İşte, Çetin’in yazdıkları: “Yaya öncelikli kent projesinin ilk uygulandığı şehir Antalya. Buna rağmen yaya geçitlerinin fiziki durumu gerçekten içler acısı. İçişleri Bakanlığımızın çağrılarına rağmen geçitlerin bu kadar atıl kalması kabul edilir bir şey değil. Bir ön önce çözüm bekliyoruz.”
KALEİÇİ’NDE ÇÖP İSYANI
Kaleiçi’ndeki çöp sorunu halen çözülemedi. Özellikle hafta sonları yığılan çöpler sabah çok geç saatlerde alındığı için koku ve sineklenmeye neden oluyor. Lütfen ilçe belediyeler bu konuda biraz daha hassas olsun. En azından cuma, cumartesi ve pazar günleri temizlik ekipleri daha erkan çöpleri toplasın. Nagehan DURMAZ
GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNİ AZALTIN
Kalekapısı’nda sokak müziği yapan müzisyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Müziğe karşı değiliz ancak bazıları taşınabilir ses sistemleriyle bu işi yapmaya başladı. Müzik aletlerinin sesi o kadar yüksek çıkıyor ki bölgede gürültü kirliliği yaşanmaya başladı. Lütfen zabıta ekipleri gerekli uyarıları yapsın. Selim GÜNEŞ

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!