Başkan Yılmaz, muhtarlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmaz, muhtarlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2019 16:57

Başkan Yılmaz, muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

 

Yücel BULUT/GAZİPAŞA,(DHA)- GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Gazipaşa Selinus sahilindeki toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın yanı sıra 53 mahalle muhtarı ve belediye birim müdürleri kadro katıldı. Muhtarlarının taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz, birim müdürlerine eksikliklerin giderilmesi konusunda çalışma yapılması için talimat verdi.

Mahalle muhtarlarına belediyesinin mali durumu ve hizmet öncelikleri hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, "Belediyelerde işler imkanlar ölçüsünde yapılabilir. Geniş bir yelpazede hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu hizmetlerden elbette mutlu oluyoruz. Ama elimizdeki makine parkını personel sayısını düşündüğünüz zaman kısa sürede her yere ulaşma şansınız yok. Bu nedenle şu ana kadar bazı yerlere yeterince girememiş olabiliriz. Geçen 5 ayda işin içine tam da girdiğimizi söyleyemeyiz. Düzen getirmeye çalışıyorum. Belediyemizin yaklaşık 100 milyon borcu var. Biz bu borcu üstleniyoruz. Bizden önceki dönemde dökülen 20 milyon yakın asfalt borcu hala duruyor. Bir taraftan onu ödemeye çalışıyoruz bir taraftan da kendi imkanlarımızla asfalt dökmeye çalışıyoruz. Bütçemiz her yere sıcak asfalt dökmeye yeterli değil. Turizm açısından önemli yerlere sıcak asfalt dökeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!