GAZİ BULVARI’NA ÜST GEÇİT KARARI

Güncelleme Tarihi:

GAZİ BULVARI’NA ÜST GEÇİT KARARI
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2019 10:06

Hürriyet Akdeniz’in gündeme getirdiği Antalya Gazi Bulvarı’nda yaya ve araç sürücüleri için büyük tehlike oluşturan hemzemin yaya geçitleri için UKOME, bunların kaldırılması ve 3 yeni üst geçit yapılmasına karar verdi.

Haberin Devamı

ANTALYA’nın trafik yükünü taşıyan Gazi Bulvarı’nda hem araç sürücüleri hem de yayalar için adeta ölüm tuzağına dönüşen hemzemin yaya geçitlerinin kaldırılması ve bulvar üzerine 3 yeni üst geçit yapılması için karar alındı. Çalışmanın detaylarını Hürriyet muhabirine anlatan Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Şube Müdürü Sevcan Atalay, üst geçitlerin kısa süre içinde yatırım programına alınacağını söyledi.

HEMZEMİNLER KALKACAK

Trafik güvenliğini tehdit eden hemzemin yaya geçitleriyle ilgili inceleme çalışmasının tamamlandığını vurgulayan Atalay, şöyle devam etti: “Gazi Bulvarı’nda 5 yaya geçidimiz var. Yeni planlamamıza göre bulvara 3 yeni üst geçit yapılacak. Yaya üst geçitlerinin yapımının hemen ardından hemzemin geçitler kaldırılacak. Üst geçitlerin önce 2’si sonra 1’i yapılacak.”

UYGULAMAYA GEÇİYORUZ

Haberin Devamı

Hazırlanan planlamanın hızlı bir şekilde yatırım programına alınması için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile görüşme yapıldığını da kaydeden Atalay, “Başkanımız konuya son derece ilgili yaklaştı. Aktardığımız bilgilerin ardından 3 üst geçidin hemen yatırım programına alınması için bize talimat verdi. Biz de hemen uygulama aşamasına geçiyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!