Polis eşleri dayanışma yemeğinde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Polis eşleri dayanışma yemeğinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2019 10:20

Polis eşleri dayanışma yemeğinde buluştu

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - KUMLUCA ve Finike ilçe emniyet müdürlüklerinde görevli polis memurlarının eşleri, dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği (PEKAY) yararına Finike'deki bir düğün salonunda düzenlenen dayanışma yemeğine İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'ın eşi Selda Ulucan, Kumluca Emniyet Müdürü Cemil Doğan'ın eşi Sare Doğan, Finike Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç'in eşi Azime Genç, protokol ve polis eşleri katıldı.

Selda Ulucan, Sare Doğan ve Azime Genç, masaları dolaşarak programa katılan davetlilerle yakından ilgilendi. Daha sonra davetlilere hitaben konuşan Sare Doğan, Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanlığı adına düzenledikleri davete katılan herkese teşekkür ederek, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı. Doğan, "Derneğimizin temel amaçlarından biri her rütbedeki çalışan, emekli, şehit, gazi veya malul teşkilat mensuplarının hanımları arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak, özellikle ihtiyacı olan yüksek öğrenim gören çocuklara eğitim desteği vermektir. Etkinliğimizin gerçekleştirilmesinde katkı sunan hayırseverlere, Kumluca ve Finike halkına, esnafına, polis eşlerine teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!