Finike'de desteklemeler anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Finikede desteklemeler anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2019 11:08

Finike'de desteklemeler anlatıldı

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 13. Etap Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı'na yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Finike Ziraat Odası'nda İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün organizasyonuyla gerçekleştirilen toplantıya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü İzzet Kaş, MHP Finike İlçe Başkanı Recep Şahin, Finike İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Ali Gültekin, Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu, muhtarlar ve farklı alanlarda üretim yapan üreticiler katıldı.

Şube Müdürü İzzet Kaş, programın doğal kaynaklar ve çevrenin korunması dikkate alınarak, kırsal alanda gelir düzeyinin yükseltilmesi, tarımsal üretim ve tarıma dayalı sanayi entegrasyonunun sağlanması için küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi amacıyla 2006 yılında uygulamaya konulduğunu söyledi. Başvuru yapılabilecek yatırımların içeriği ve nasıl başvuru yapılacağı hakkında ayrıntılı bilgi aktaran Şube Müdürü İzzet Kaş, proje başvurularının 30 Eylül tarihine kadar devam edeceğini aktardı. Kaş, 2006- 2018 yılları arasında Antalya ilinde kırsal kalkınma yatırımlarına yönelik toplamda 202 proje uygulandığını ve 68 milyon hibe ödemesi yapıldığını da kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!