Filenin akrepleri Emooptik'i ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Filenin akrepleri Emooptiki ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 10:39

Filenin akrepleri Emooptik'i ziyaret etti

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor oyuncuları, sponsor firma Emooptik Mağazası'nı ziyaret etti.

Antalyaspor Kulübü Derneği bünyesindeki Antalyaspor Bayan Voleybol Takımı, 2. Lig 3. Grup'ta pazar günü Gelişim Koleji ile karşılaşacak. İzmir deplasmanı hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılar, Migros Alışveriş Merkezi'ndeki sponsor firma Emooptik Mağazası'nı ziyaret etti. Emooptik Mağazası işletmecisi Osman Önal ile çalışanların sıcak ilgisiyle karşılanan kulüp yöneticisi Alp Özel, takım antrenörü Gökhan Egeli ve oyuncular, sohbetin ardından mağazayı gezdi. Mağazada alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet eden sporcular, takımdaki başarının hikayesini anlattı.

Antalyaspor Bayan Voleybol Takımı'na sponsorluk yapan Osman Önal, sporculara başarılarından dolayı bir de sürpriz yaparak beğendikleri güneş gözlüklerini hediye etti. Önal, sporculara başarılarının devamını diledi. Kulüp yöneticilerinden Alp Özel de "Antalyamızın en önemli markası Emooptik, voleybol bayan takımımıza sponsor olarak diğer kurumlara örnek oldu. Firma sahibi Osman Önal'a desteğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!