Elektrikli tehlike

Güncelleme Tarihi:

Elektrikli tehlike
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2019 10:21

Antalya'da emniyet ve jandarmanın tüm uyarılarına rağmen kask kullanmamakta direnen, ışık ihlali yapan 4 kişi, kullandıkları elektrikli bisikletle ölüme davetiye çıkardı.

Haberin Devamı

ÖLÜMÜNE YOLCULUK

ANTALYA’da başlatılan ve Türkiye’ye örnek olan “Hayatıma kastım yok kaskım var” projesi devam ederken, tüm uyarılara rağmen kast takmamakta ısrar eden motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücüleri hem kendi hem de diğer sürücülerin hayatını riske atmaya devam ediyor.

KIRMIZI IŞIK DİNLEMEDİLER
Trafik ihlallerinin bir örneği de Köroğlu Caddesi’nde Hürriyet muhabirinin objektifine takıldı. 2 kişilik elektrikli bisiklete 4 kişi binen, yaşları 15-16 arasında değişen çocuklar hem kask takmadı hem de sinyalizasyon ihlali yaparak ölüme davetiye çıkardı.

POLİS GÖREV BAŞINDA
2 kişilik bisiklete 4 kişi binen çocuklar, zaman zaman şerit ihlali de yaparak trafikteki sürücülere zor anlar yaşattı. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün geniş kapsamlı denetim çalışmaları yaptığını kaydeden Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Abdullah Gökmen, şu bilgileri verdi:

Haberin Devamı

EĞİTİM VERİLMELİ
“Polis her yerde olamaz. Kurallara uyma görevi hepimiz için geçerli. Sadece motosikletlerde değil bisiklet ve elektrikli bisikletlerde de kask takılması gerekiyor. Üstelik 2 kişilik bir araca 4 kişi binmek kaza riskini inanılmaz boyutlara çıkartır. Lütfen aileler çocuklarını trafik eğitimi versin.”

BAKMADAN GEÇME!