Drift tutkunları Kepez'de yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Drift tutkunları Kepezde yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2018 14:59

Drift tutkunları Kepez'de yarıştı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ'de düzenlenen drift yarışlarına 'Hababam Sınıfı' film oyuncularıyla birlikte katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, önce drift yaptı, ardından drift tutkunları ile gösterileri izledi

Otomobil sporları tutkunları, Hasan Doğan Stadı otoparkında düzenlenen 'Kepez'de Drift Zamanı' etkinliğinde bir araya geldi. Etkinliğe, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Hababam Sınıfı' filmi oyuncuları da katıldı. Oyuncular Bülent İğdiroğlu, Ercan Gezmiş, Ümit Doğru, Ergün Sözen, Mehmet Çatay, Eyüp Güçmen, Gazenfer Şener ve Cengiz Nezir ile piste gelen Başkan Tütüncü, seyircileri birlikte selamladı.

ETKİNLİĞE 300 OTOMOBİL KATILDI

Sadece Antalya'dan değil, farklı il ve ilçelerden de hem yarışmacı hem de seyirci olarak katılımın gerçekleştiği etkinlikte, modifiye araçların sergisi de yapıldı. Her biri farklı özelliklerdeki 35 gruptan 300 aracın katıldığı etkinlikte 1 profesyonel drift aracı ve 4 şov aracıyla gösteriler yapıldı. Bir yarışmacının aracıyla drift yapan, birkaç tur atarak lastik ısıtan Tütüncü, performansıyla yarışmacılardan geri kalmadı.

OTOMOBİL SPORLARI MERKEZİ

Otomobil tutkunlarını sık sık Kepez'de buluşturduklarını kaydeden Başkan Hakan Tütüncü, birkaç yıl önce burada söz verdiği drift ile drag pistini tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Odabaşı Mahallesi'ndeki pistin Türkiye'nin birçok yerinden gelen otomobil tutkunlarını bir araya getirdiğini belirten Tütüncü, 3 kilometrelik gösteri ve 50 kilometrelik off road pistiyle Kepez'i otomobil sporlarının merkezi konumuna getirdiklerini söyledi.

YAŞAM TARZINIZA SAYGILIYIZ

Otomobillerini modifiye eden tutkunların hep yanında olacaklarını vurgulayan Başkan Tütüncü, “Modifiyecilik yanlış bir iş değil, bu bir tutku, yaşam tarzıdır. Biz bu yaşam tarzına saygılıyız. Sizleri bu yaşam tarzınızla baş başa bırakabileceğimiz alanlar üretelim istedik. Sizler bize destek verdikçe, arkamızda durdukça, motor sporlarında Antalya bir merkez olmaya devam edecek" diye konuştu. Heyecanın dorukta yaşandığı 'Kepez'de Drift Zamanı' etkinliğinde; birinci Metin Doğan, ikinci Serdar Honamlı ve üçüncü Ufuk Kaplan oldu. Dereceye girenler kupa ile ödüllendirilirken, 35 diriftçiye de madalya verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!