Denizli'ye moda çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Denizliye moda çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 10:20

Denizli'ye moda çıkarması

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYALI mankenler, Denizli'de düzenlenen moda etkinliğinde podyuma çıktı. Emy Organizasyon & Ajans'ın 30 mankeni, iki gün süren moda günlerini renklendirdi.

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) tarafından düzenlenen Denizli Fashion Week'te, Antalyalı mankenler podyuma çıktı. Kreatif Direktör Çiğdem Akın eşliğinde ve Denizli İhracatçılar Birliği katkılarıyla düzenlenen Denizli Fashion Week, modanın nabzını tuttu. 15 firmanın yeni kreasyon tasarımlarının tanıtıldığı defilede, ev tekstilinden dış giyime, plaj giyiminden özel tasarım elbiselere yüzlerce ürün tanıtıldı.

Moda günleri kapsamında Antalyalı moda tasarımcısı Güler Baysal da 'Ethereal' adlı koleksiyonunu açılış defilesinde sergiledi. Denizli Fashion Week'te kreatif direktörlk yapan Çiğdem Akın ise CHA markası ile öne çıkan koleksiyonunu sergiledi. Fashion Week'te moda yazarı ve marka danışmanı Ümit Temurçin, 'Madalyonun Diğer Yüzü' adlı programı ile dikkatleri üzerine topladı.

Defile koreografisini hazırlayan Emy Ajans sahibi Eda Meltem Yılmaz, defileye Antalya, İstanbul ve yurt dışı manken kadrosuyla katıldıklarını, modanın nabzının tutulduğu bir etkinlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!