Beymelek sahasında yine kazanamadı

Güncelleme Tarihi:

Beymelek sahasında yine kazanamadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2018 09:52

Beymelek sahasında yine kazanamadı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör'de Beymelek Belediyespor sahasında Manavgatspor ile 2-2 berabere kaldı. Beymelek kendi sahasında oynadığı 5 maçta da galibiyet alamadı.

Demre Stadı'nda oynanan maçı Arif Dilmeç, Fevzi Bulut, Turan Kabadayı hakem üçlüsü yönetti. Maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maçın 42. dakikasında Manavgatspor'dan Mert ceza sahası üzerinde topa sert vurdu. Ağlarla buluşan topla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Maçın ilk yarısı Manavgatspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın 67. dakikasında Demre Beymelekspor'dan Özgür ceza sahası içinde attığı şutla durumu 1-1 yapan golü attı. Maçın 78. dakikasında Manavgatspor'dan Volkan ceza sahası üzerinde kazanılan serbest vuruşta topu ağlara göndererek takımını deplasmanda öne geçirdi: 1-2. Maçın 83. dakikasında Beymelek'ten Özgür ceza sahası üzerinden attığı şutla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2-2. Golden sonra galibiyet için bastıran Beymelek 82. dakikada Emre, 87. dakikada Ege ile iki gol pozisyonundan yararlanamadı. Karşılaşma 2-2 tamamlandı. Bu sonuçla Beymelek kendi sahasında oynadığı 5 maçta 3 beraberlik, 2 yenilgi alarak galibiyet hasretini gideremedi. Beymelek Belediyespor puanını 9'a, Manavgat Belediyespor ise 8'e yükseltti.

Maçta Beymelek Belediyespor'dan Ege, Caner, Mehmet ve Özgür, Manavgat Belediyespor'dan Gökhan, Orkun, Halil ve İbrahim Han sarı kart gördü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!