DEMOKRASİ KAZANSIN

Güncelleme Tarihi:

DEMOKRASİ KAZANSIN
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2018 09:26

Antalya yarın sandık başına gidiyor. 1 milyon 681 bin 336 seçmen güçlü demokrasi için tercihini yapacak ve oyunu kullanacak.  

Haberin Devamı

PARLEMENTER sistemden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişi sağlayacak olan 24 Haziran seçimleri için özel ekip oluşturan Antalya, Burdur ve Isparta Barosu, seçmenin tüm soru ve sorunlarına anında müdahil olacak.

DEMOKRASİ KAZANSIN

SAHADA OLACAĞIZ

Antalya’da yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Baro Başkanı Polat Balkan, “Adil ve özgür bir sicim için üzerimize düşen bütün sorumluluğu alacağız. Toplamda 300 avukat arkadaşımız oy kullanılan tüm okullarda görev yapacak. Tek isteğimiz var; demokrasinin tüm yönleriyle sandığa yansıması. Seçim boyunca her seçmen bize ulaşabilir, destek isteyebilir” dedi.

Haberin Devamı

DEMOKRASİ VURGUSU

Seçimde görev alacak avukatlara özel eğitim verildiğini kaydeden Burdur Baro Başkanı Ramazan Gedik, “Seçmenin tüm sorunlarını yanıtlayacak özel bir ekip oluşturduk. Ayrıca çağrı merkezleri de kurarak vatandaşın telefonla da bize ulaşmasına imkân sağladık. 25 avukatımız mobil olarak sahada olacak. Umarım demokrasinin öne çıktığı adil bir seçim olur” diye konuştu.

DEMOKRASİ KAZANSIN

YİNE SAHADAYIZ

Ispartalı avukatların 44 mahallede görev alacağını belirten Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu, şöyle dedi: “Biz geçmiş seçimlerde de benzer çalışmalar yaparak demokrasinin tam anlamı ile seçime yansıması için çalışma yürüttük. Bu seçimde de aynı hassasiyeti göstererek seçmene yardımcı olmaya, haklarını aramalarına destek olacağız.”

MUHTARLARDAN KİMLİK UYARISI

Antalya Muhtarlar Derneği, yarınki seçimde oy kullanacak vatandaşlara kimlik uyarısında bulundu. Üzerinde TC numarası bulunan eski tip kimliklerin halen geçerli olduğunu belirten Dernek Başkanı Nazif Alp, “Yeni tip kimlik kartı olmayan vatandaş paniğe kapılmasın” dedi.

BİZE DANIŞIN

Seçmenin her türlü konuda muhtarlıklardan bilgi alabileceğini vurgulayan Alp, “Biz hafta sonu da görev başında olacağız. Kulaktan dolma bilgilerle değil, resmi makamlardan alınan bilgilerle hareket edin. Üzerinde TC numarası olan eski tip kimliklerle oy kullanabilirsiniz. Bunun dışındaki bilgilere itibar edilmesin” diye konuştu.

Haberin Devamı

DEMOKRASİ KAZANSIN

20 BİN SEÇMEN

Antalya’da en çok seçmenin bulunduğu Güzeloba Mahallesi’nin Muhtarı Yusuf Elmas, şöyle dedi: “Seçmenin inanılmaz bir ilgisi var. Şu ana kadar 20 bin seçmen kağıdını sahiplerine teslim ettik. Bu seçimde tam bir demokrasi şöleni yaşanacak. Ben oy oranlarında rekor bekliyorum. İnşallah kavgasız, gürültüsüz bir seçim geçiririz.”

ANTALYALI SEÇMENE DEMOKRASİ ÇAĞRISI

Antalyalı seçmene son mesajlarını Hürriyet Akdeniz aracılığı ile duyuran AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti İl Başkanları, demokrasi ve birliktelik çağrısı yaptı. İl başkanlarının ortak mesajı, “Demokrasi için sandığa gidin” oldu.

Haberin Devamı

DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR

“Seçmeni sandığa davet ediyorum” diyen AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, şöyle dedi: “Sandıktan çıkan her sonuca saygımız sonsuz. 16 yıldır halkımız istikrarı tercih ediyor. İnşallah bu seçimde de karar bu yönde olacaktır. Çünkü parti olarak bu ülkeye katacağımız daha çok şey var. Seçim sonucunun şimdiden milletimize hayırlı olmasını diliyorum.”

BASKIN PLANI TUTMADI

Türkiye’nin iyi idare edilemediğini savunan CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Ekonomik çalkantı iktidarın paniğe kapılmasına neden oldu. Tabi bu durum erken seçimi önümüze getirdi. Biz bu seçime zaten hazırdık. O nedenle iktidarın baskın planı tutmadı. Biz seçimden birinci parti olarak çıkacağız. Halkımız kin ve nefreti değil, uzlaşıyı, akılcı yönetimi tercih edecek” dedi.

Haberin Devamı

SEÇMENE DESTEK ÇAĞRISI

Cumhur İttifakı’na destek çağrısı yapan MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, “Antalya sandığına sahip çıkıp Cumhur İttifakı’nın bu seçimden zaferle dönmesini sağlayacaktır. Biz buna yürekten inanıyoruz. Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan olacak, MHP de parlamentoda güçlü bir şekilde temsil edilecektir” diye konuştu.

ENGELLEYEMEDİLER

Huzur için yola çıktıklarını vurgulayan İYİ Parti İl Başkanı Nizamettin Sağır ise şöyle dedi:  “Meral Hanım’ın liderliği ile çıktığımız yolda çok büyük aşamalar kaydettik. Seçmenimizin bize olan ilgisi tüm engellemelere rağmen her geçen gün yükseldi, yükselmeye de devam ediyor. Bu seçimin en büyük kazanını halk olacaktır. Biz mücadelemizi her türlü zorluk altında sürdüreceğiz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!