CHP’nin adayı Böcek oldu

Güncelleme Tarihi:

CHP’nin adayı Böcek oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2018 10:19

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı ön sıralarda olan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in adaylığı, CHP Parti Meclisi (PM) kararıyla kesinleşti.

Haberin Devamı

CHP ANTALYA SAHAYA İNİYOR
CHP Antalya Büyükşehir adayı 4 dönemdir Konyaaltı Belediye Başkanı olarak görev yapan Muhittin Böcek oldu. CHP Parti Meclisi’nden (PM) çıkan kararla adaylığı resmileşen Böcek, PM kararı sonrası Hürriyet’e konuştu.
“Antalya’ya hizmete devam edeceğiz” diyen Böcek, “Artık yükümüz daha da ağırlaştı. Tabi biz buna hazırdık. Planlarımızı buna göre yaptık. Şimdi daha çok çalışacağız, daha çok azim göstereceğiz ve Antalya’yı çok daha iyi yöneteceğiz. Artık oturan değil çalışan Antalya’yı görmeye hazır olun” diye konuştu.

ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI
CHP PM’de Muratpaşa ve Konyaaltı adayları da belirlendi. Yapılan açık oylamada Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkan adayı ise Semih Esen olarak açıklandı. Uysal “Genel merkezimizin aldığı her karara saygılıyız” derken, Konyaaltı Başkan adayı Esen “Artık işimize odaklanıp Büyükşehir’i ve 19 ilçeyi kazanmak adına var gücümüzle çalışma zamanı” diye konuştu.

Haberin Devamı

MUHİTTİN BÖCEK KİMDİR?
1962 yılında Antalya’nın Konyaaltı İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. Yükseköğrenimini Halkla İlişkiler ardından İktisat Fakültelerinde tamamladı. Böcek aynı zamanda kamu yönetimi ve siyaset bilimi alanında yüksek lisans yaptı. Gençlik yıllarından itibaren aktif siyasetin içinde yer alan Böcek, 1994-1999 yılları arasında Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 30 Mart 2014 yerel seçiminde Antalya merkezde dört dönem üst üste seçim kazanan ilk belediye başkanı olan Böcek, siyaset hayatı süresince 4 dönem Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini de yürüttü. Böcek aynı zamanda Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) Başkanlığı, Konyaaltı Turizm ve Eğitim Geliştirme Vakfı (KONTEV) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Konyaaltı Kent Konseyi Başkanlığı görevlerine de devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!