Büyükşehir'den ücretsiz petshop eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden ücretsiz petshop eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2018 13:38

Büyükşehir'den ücretsiz petshop eğitimi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, ev ve süs hayvanı satışı yapan petshop işletmecilere ücretsiz sertifikalı eğitim semineri ile yerel hayvan koruma görevlisi eğitimi verecek.

Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü, 29 Kasım Perşembe günü 'Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi' düzenleyecek. İlgilenenler, Orman Su İşleri Bakanlığı VI. Bölge Müdürlüğü Antalya Şube Müdürlüğü’nden temin edilebilen başvuru formu, hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda faydalı hizmetler yapmış olduğunu gösteren belge, ikametgah belgesi, 2 vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile Büyükşehir Belediyesi’ne başvurabilecek.

ÜCRETSİZ PETSHOP SEMİNERİ

Ayrıca 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde ise ev ve süs hayvanı satışı yapan kişilere yönelik ücretsiz eğitim verilecek. Ücretsiz sertifikalı eğitim semineri 30 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Eğitime katılmak isteyenler, 23 Kasım Çarşamba günü saat 17.30’a kadar, dilekçe yoluyla Büyükşehir Belediyesi’ne başvurmaları gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!