Birim müdürleriyle toplantı

Güncelleme Tarihi:

Birim müdürleriyle toplantı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2020 12:10

Birim müdürleriyle toplantı

Haberin Devamı

 

ANTALYA (DHA) - ANTALYA OSB Başkanı Ali Bahar, bölge müdürlüğü hizmet birimlerinin müdürleri ile toplantı yaparak 2020 yılında hayata geçirilecek yeni ve örnek projelerin yol haritasını oluşturdu.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, bölge müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren 17 hizmet biriminin müdürleri ile 2020 yılında yapılacak çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi. Bölge Müdürü İlhan Metin ve Yönetim Kurulu Danışmanı Mustafa İssi'nin de hazır bulunduğu toplantıda, Antalya OSB'nin geleceği şekillendirildi.

YENİ NESİL OSB

2015 yılının Şubat ayında Başkan seçilerek Antalya OSB'yi temsil etmeye başlayan Bahar, 5 yıllık süre zarfında ekibinin çok önemli işlere imza attığını ve tüm personelinin özverili çalışmaları sonucu Antalya OSB'de gözle görülür bir dönüşüm yaşandığını söyledi. Bu dönüşümün Antalya OSB'yi yeni nesil OSB standartlarına yükselttiğine dikkat çeken Bahar, Antalya'nın sanayi alanında örnek gösterilen bir il olmasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Geçmiş 5 yılın muhakemesinin ardından 2020 yılı itibariyle hayata geçirilecek yeni projelere odaklanan Başkan Bahar, bölgede üretilen katma değerin artması için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

ÖNEMLİ BİR YIL

2020 yılının Antalya OSB'nin gelişiminde önemli bir yıl olacağına dikkat çeken Bahar, şunları söyledi:

“Teknoparkımızın altyapı inşaatı bitmek üzere, bir yıl gibi kısa bir sürede tüm imalatları tamamlayıp faaliyete geçeceğiz. Başlattığımız eğitim seferberliğinden hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz. Bölgede yaşanan dönüşüme meslek lisemizi de dahil edip gençlerimize daha güzel bir gelecek sunacağız. Meslek lisemizi, üniversite ve teknoparkımızı birbirine bağlayıp Antalya OSB'yi bir bilim merkezine dönüştüreceğiz. Beton değil, bilgi üreteceğiz. Tüm firmalarımızın bu ekosisteme dahil olmasını sağlayıp, yeni bir kültür oluşturacağız."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!