Başkan Yücel vatandaşları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yücel vatandaşları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2018 16:47

Başkan Yücel vatandaşları dinledi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi'nde vatandaşlarla istişare toplantısında bir araya geldi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'nde Demirtaş ve çevre mahallelerin talebi üzerine bölgedeki vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda, belediyenin bölgedeki çalışmaları sinevizyon gösterimi eşliğinde anlatıldı. Sinevizyon gösteriminin ardından konuşan Başkan Adem Murat Yücel, Demirtaş'ta kısa sürede büyük işlere imza attıklarını vurguladı.

Başkan Yücel, "Demirtaş bölgemiz Alanya'nın en az hizmet alan beldelerinden birisiydi. Biz göreve geldiğimiz yıl ilk olarak bölgemizin PTT sorununu belediyemizden yer tahsisi yaparak çözüme kavuşturduk. Demirtaş'ın rüya projelerinden Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'ni 7 milyonluk bir yatırımla hizmete kazandırdık. Yıllardan beri kangren haline gelmiş, bir türlü çözülemeyen Yeniadamlar Köprüsü'nü, yeni köprü inşası ve kavşak düzenlemesiyle kısa zamanda hizmete açıyoruz. Av Köşkü, Çayarası Çarşı'sı, Spor Tesisleri gibi nice hizmetleri bölgemize kazandırdık" dedi.

'TEKERİNİZE TOPRAK DEĞMEDEN YOLCULUK EDEBİLECEKSİNİZ'

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Koçdavut Yolu projesi ile Demirtaş'tan yola çıkan bir aracın, birçok yaylaya ulaşımın konforlu bir şekilde ulaşım sağlayabileceğini söyledi. Başkan Yücel; “Demirtaş'tan çıkan bir vatandaşımız artık Koçdavut, Beldibi, Başköy Yaylası, Sapadere Yaylası, Seki Yaylası, Tokar Yaylası, Söğüt Yaylası'ndan Kaplanhanı'na kadar yeni yaptığımız asfalt yolları kullanarak, söz verdiğimiz gibi aracının tekeri toprağa değmeden gidebilecektir" dedi.

VATANDAŞLAR, SORU-CEVAP İLE BAŞKAN YÜCEL'E TALEPLERİNİ İLETTİ

Başkan Yücel, açılış konuşmasının ardından vatandaşların sorularını da cevaplandırdı. Vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Yücel, taleplerin kısa sürede karşılanması için çalışacaklarını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!