Başkan Tütüncü'nün mahalle mitingleri

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tütüncünün mahalle mitingleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2019 14:47

Başkan Tütüncü'nün mahalle mitingleri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - CUMHUR İttifakı'nın AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, "Kepezli hemşehrilerimizin miting meydanlarındaki sevgi ve coşkusu bize 31 Mart zaferini müjdeliyor" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği mahalle mitinglerine, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde devam etti. Kepez Belediyesi meclis üyesi adaylarının da katıldığı mitingde konuşan Hakan Tütüncü, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptıkları hizmetleri anlatarak konuşmasına başladı. Tütüncü, şunları söyledi:

"2009'da göreve geldiğimizde mahallenin mülkiyet sorunu vardı. Gecekonduda oturan hemşehrilerimiz, varını yoğunu verdikleri evlerinin tapularına kavuşmak istiyordu. O tapularını veren biz olduk. Mahalle sakinlerine tapu bedellerini ödeme kolaylığı da getirdik. Tapu ödemelerini Hazine'ye yapacak olan hak sahiplerine tam 60 ay vade imkânı getirdik. Belediyeden tapularını alan hemşerilerimize 24 ay faizsiz taksit imkânı sağladık."

'BÖLGEDE İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ ŞAHA KALDIRDIK'

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve çevre mahallelerde inşaat emsallerinde yüzde 42 artış gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Tütüncü, "Emsal artışı ile inşaat sektörünü şaha kaldırdık. Mahallede gecekonduların yerini imara uygun modern konutlar aldı. Mahalleye çok yakın bir alana inşa ettirdiğimiz ve günde 25 bin kişinin ziyaret ettiği Türkiye'nin ilk akıllı hastanesi olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi, bölgeyi çok değerli hale getirdi" dedi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde açılmayan imar yollarını açtıklarını kaydeden Başkan Tütüncü, "Mahallenin tüm sokaklarının alt ve üst yapısını, asfaltını ve kaldırımını yaptık. Bölgede okul ihtiyacı vardı, bu ihtiyacı giderdik. Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile mahalleye çok amaçlı bir spor salonu kazandırdık. Mahallenin imar planına semt pazarı alanını işledik. Hicret Camii, mahalleli hemşehrilerimizin ve belediyemizin katkılarıyla dönemimizde yapıldı. Yeşilırmak Caddesi üzerindeki Sütçüler Yeni Camii'ni de yeniliyoruz. Mehmet Atay Caddesi'nin altyapısı ve sıcak asfaltı tamamlandı. Mahalledeki yavrularımıza semt spor sahası armağan ettik" diye konuştu.

Hakan Tütüncü, yeni dönemde seçilmesi halinde ise "Doğalgazı getireceğiz. Vakıf arazilerinin sorununu da önümüzdeki dönem çözeceğiz. Yeni dönemde Mehmet Akif Ersoy Mahallemizdeki semt pazarının üzerini kapatacağız. 123 projemizden bir tanesi de mahalle meydanlarıdır. Muhtarlık ofisinin önündeki güzel bir meydan var. Bu alanı, Mehmet Akif Ersoy ismiyle isimlendirdiğimiz bir mahalle meydanı olarak düzenleyeceğiz. Böylelikle ilk mahalle meydanını Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ne kazandırmış olacağız" dedi.

Hakan Tütüncü, "Miting meydanlarındaki Kepezli hemşehrilerimizin sevgi ve coşkusu; bize 31 Mart zaferini müjdeliyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!