Başkan Tütüncü'nün Cumhuriyet Bayramı mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tütüncünün Cumhuriyet Bayramı mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 17:48

Başkan Tütüncü'nün Cumhuriyet Bayramı mesajı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mesajında Türkiye Cumhuriyetin kuruluşunun 95'inci yıldönümünü kutlamanın onur ve gururu içinde olduklarını belirtti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm dünyaya örnek olacak, büyük bir inanç, büyük bir cesaret ve büyük bir fedakarlıkla Cumhuriyetin kurulduğunu kaydeden Başkan Tütüncü, şunları kaydetti:

"Aziz Milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kanını, canını ortaya koyarak kazandığı bu milli mücadelenin yıldönümünde büyük bir mutluluğu milletçe paylaşmaktayız. Kahramanlık destanlarının yazılarak, kazanıldığı Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak en önemli vazifemizdir. Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren sanayide, ekonomide, eğitimde gerçekleştirdiğimiz önemli atılımlar kahraman Türk ordusunun emeklerini boşa çıkartmayarak, Türkiye Cumhuriyeti, dünya ülkelerine örnek bir ülke olmuştur. 15 Temmuz 2016 gecesi yaşananlar da, milletimizin devleti ile ne kadar bütünleştiğini ortaya koymuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının canları pahasına savunarak, bizlere emanet ettikleri bu ülkenin içimizdeki vatan sevgisi ile nice yüzyıllar boyu dimdik ayakta duracağını tüm dünya bir kez daha görmüştür. Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehirlerimizi ve gazilerimizi rahmetle minnetle yad ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!