Başkan Tütüncü: Yürüyecek çok yolumuz var

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tütüncü: Yürüyecek çok yolumuz var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 11:56

Başkan Tütüncü: Yürüyecek çok yolumuz var

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya gelerek, "Daha yürüyecek çok yolumuz ve daha gidecek çok hedefimiz var. El ele, gönül gönüle vereceğiz ve başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sabah kahvaltısında Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla buluştu. Fen İşleri Şantiyesi'ndeki yemeğe Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ile Fen İşleri personeli katıldı.

Başkan Hakan Tütüncü, burada yaptığı konuşmada önemli hizmetleri Kepez'e kazandırmış bir belediye olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kepez'in neresine, hangi fotoğraf karesine bakılırsa bakılsın belediyenin emeğinin görüldüğünü aktaran Başkan Tütüncü, "Aslında o karelerin tamamında belediyemizin ortaya koymuş olduğu emeğin ve gayretin değişime, dönüşüme kapı aralayan fotoğrafını görüyoruz. Her yerde belediyemizin emeğinin olduğu bir Kepez var. Bunu çalışanlarımızla birlikte başardık" dedi.

'ÇALIŞANLARIMLA GURUR DUYUYORUM'

“Biz olayın sahne kısmındayız, arka kısmında güçlü bir ekip var" diyen Hakan Tütüncü, "Fen İşleri çalışanlarımız o güçlü ekibin en önemli unsurlarından birisidir. Fen İşleri'nin bütün çalışanlarıyla gurur duyuyorum. Gerçekten çok önemli çalışmaları birlikte yaptık" dedi.

1200 KM ASFALT, 600 KM YENİ YOL

Kepez'de daha yapacakları çok işleri olduğunu belirten Hakan Tütüncü, "Daha yürüyecek çok yolumuz, daha gidecek çok hedefimiz var. El ele, gönül gönüle vereceğiz ve başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz. 9. 5 yılda 1200 km'nin üzerinde asfalt döktük. 600 km yeni yol açtık. Açtığımız yolları uç uca eklediğinizde neredeyse buradan Samsun'a yol oluyor. Döktüğümüz asfaltları ekleyin buradan Bulgaristan'a kadar asfalt oluyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!