Başkan Türel, Düdenbaşı'nda vatandaşlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Türel, Düdenbaşında vatandaşlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 11:37

Başkan Türel, Düdenbaşı'nda vatandaşlarla buluştu

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Düdenbaşı Mahallesi'nde bir araya geldiği vatandaşlara, Antalya'da yapılan her projenin Antalya'nın ve Antalyalıların zenginleşmesi anlamına geldiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Düdenbaşı Mahallesi'nde vatandaşların talebiyle bölge sakinleriyle bir araya geldi. Antalya'nın her köşesinde vatandaşın yaşamını kolaylaştıracak çalışmaları hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Türel, belediyeciliği insan yaşamını kolaylaştıran beceri sanatı olarak yorumladığını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Türel, özellikle kent trafiğini rahatlatmak adına çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Trafikle ilgili çözümlerin vatandaşlara hem nakit hem vakit kazandırdığını belirten Başkan Türel, şöyle dedi:

"Sizleri trafikte bekletmeden kavşaklarda hızlı geçişi sağlıyorken aynı zamanda geçmişte orada dakikalarca bekliyorken harcadığınız yakıt masrafından sizi kurtarıyoruz. Bir kavşağın bir senede vatandaşların cebine bıraktığı tasarruf 25 milyon TL. Kırmızı ışıkta bekliyorken sarfettiğiniz yakıt, lastik aşınması, araç otomatik değilse debriyaj plakasının bile yıpranma payını kuruş kuruş mühendisler hesaplıyor. Bir taraftan hayatınızı kolaylaştırmaya bir taraftan da sizleri daha ekonomik şekilde yaşamaya doğru yönlendirecek çalışmalar yürütüyoruz."

'HERKESE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ'

Antalya'da yaşamayı seçen herkesin Antalyalı olduğunu vurgulayan Başkan Türel, “Bu memlekette yaşayan herkese ayrım yapmadan hizmet etmek istiyoruz. Bunun en güzel örneklerini de sergiliyoruz" dedi. Antalya'ya yapılan hizmet ve yatırımları anlatan Başkan Türel, her projenin özünde Antalya'nın ve Antalya'da yaşayanların zenginleşmesi ve kalkınmasını sağlamaya çalışan bir anlayış olduğunu kaydetti. Konyaaltı Sahili ve Boğaçayı gibi projelerin binlerce kişiye iş imkânı sağladığına da değinen Başkan Türel, “Bugün en büyük problem eğer işsizlikse oralarda kardeşlerimiz iş sahibi oluyorlar. Bugüne kadar hep belediye iş kapısı görülmüş ama böyle bir imkân yok. Belediyede iş verme imkânımız yoksa yeni iş alanları açıp oradaki hemşerilerimizin ekmek sahibi olmasını sağlayacağız" diye konuştu.

'BİZ ÇALIŞIYORUZ, ANTALYA KAZANIYOR'

Tüm bu hizmetlerin ancak ve ancak çok çalışarak gerçekleşebildiğini anlatan Menderes Türel, Antalya'nın 2009-2014 döneminde hiçbir ilerleme gösteremediğini iddia etti. Başkan Türel, "Onların döneminde Antalyalılar çalışıyor, belediye yatıyordu. Bizim zamanımızda biz çalışıyoruz, Antalya kazanıyor. Aradaki fark bu. Çocuklarımız daha iyi bir memlekette yaşasın diye uğraşıyoruz. Bu hizmetlerin olması, onlara daha iyi Antalya bırakmak değil mi? Bunlar sizin destekleriniz ile oluyor. Sizin desteklerinizle bizler bu görevlerde olmasaydık daha bekliyor olacaktık" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!