Başkan Çoban, TÜGVA üyelerini konuk etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çoban, TÜGVA üyelerini konuk etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2018 17:05

Başkan Çoban, TÜGVA üyelerini konuk etti

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)Afyonkarahisar Üniversite Koordinatörlüğü üyelerini makamında kabul etti.

TÜGVA Üniversite Koordinatörü Salih Gürel başkanlığında gerçekleşen ziyarete, AKÜ Temsilcisi Yunus Emre Erkmen, AFSÜ Temsilcisi Mesut Kırca, Teşkilatlanma Sorumlusu Adem Çakır ve Koordinatörlük Sekretaryası Taha Emre Onaran katıldı.

Ziyarette, TÜGVA'nın üniversite faaliyetleriyle ilgili Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a bilgi veren Salih Gürel, geniş kapsamlı toplantı faaliyetleri ve gezi programları için destek istedi. Ayrıca, 31 Mart'ta görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Gürel, çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Burhanettin Çoban ise görev süresi boyunca üniversite gençliğinin sorun ve taleplerine karşı her zaman özenle yaklaştıklarını, birçok öğrenci topluluğu ile ortaklaşa sosyal projeler gerçekleştirdiklerini söyledi. Vakıf faaliyetlerinde öğrencilere başarılar dileyen Başkan Çoban, ülkenin geleceği için çok çalışmalarını ve üretken olmalarını öğütledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!