Başkan Böcek, aşure ikram etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek, aşure ikram etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2018 14:04

Başkan Böcek, aşure ikram etti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi ve Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen aşure etkinliğinde aşure dağıttı.

Konyaaltı Belediyesi ve Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesi ile bu yıl 9'uncusu düzenlenen aşure etkinliği, Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı Cemevi'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alevi Bektaşi Federasyonu Mali Genel Sekreteri Ali Aktaş, Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şube Başkanı Erdoğan Tedik ve çok sayıda davetli katıldı. Konyaaltı Şube Başkanı Erdoğan Tedik, Konyaaltı'na Cemevi kazandırmasından dolayı Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

"Doğup büyüdüğüm bu güzel memlekete hizmet etmek ve sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" diyen Başkan Muhittin Böcek ise "Sizlerin de desteği ile Konyaaltı'na çok güzel hizmetler yaptık. Bölgemizin ihtiyaçlarını tek tek giderdik. Sizlerin isteği doğrultusunda Antalya'mızın en güzel noktalarından birine cemevini kısa zamanda yaparak hizmete açtık. Siz güzel insanlara yakışanı yapmaya çalıştık. 9'uncu aşure etkinliğimizin kabulünü diliyorum. Aşuremizin dostluğa, kardeşliğe ve barışa hayır getirmesini diliyorum" dedi.

Konuşmalardan sonra gerçekleştirilen semah gösterisi ilgiyle izlendi. Aşure duasının okunmasın ardından Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşlara aşure ikramı yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!