ATSO Akademi'den taşımacılık sektörüne eğitim

Güncelleme Tarihi:

ATSO Akademiden taşımacılık sektörüne eğitim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 11:21

ATSO Akademi'den taşımacılık sektörüne eğitim

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO bünyesindeki taşımacılık hizmeti veren üyelerine yönelik 'Stratejik - Proaktif Sürücü Eğitimi ve Geliştirme Eğitimi' verileceğini söyledi.
ATSO Başkanı Davut Çetin, odanın eğitim faaliyetlerini kurumsal bir yapı altında yürüten ATSO Akademi bünyesinde ulaştırma sektörü temsilcilerinden gelen talep üzerine öncelikle firma yöneticilerine, ardından da çalışanlarına dönük eğitim programı düzenleyeceklerini kaydetti. 
Trafikte yaşanan pek çok sorunun, can kaybıyla sonuçlanan kazanın, sürücü ve yöneticilerinin eğitimleri ile önemli oranda azalacağına inandığını kaydeden Başkan Çetin, "Taşımacılık sektörü eğitimlerine doğrudan insan hayatının korunmasına dair atılmış bir adım olarak bakmak gerekiyor. Biz de bu bilinçle öncelikle sektördeki firma yöneticilerine sonra sürücülere dönük eğitim programları düzenleyeceğiz. Eğitimlerle Antalya'da sürücülük mesleğine farklı bir yaklaşım getirerek, mevcutta bulanan işletme yöneticilerini bilinçlendirmeyi, yolcu taşımacılığı yapan firmalarımıza sağlam temellere dayanan uygulamalarla yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.
Firma yöneticilerine dönük eğitim programının 26-27 Eylül'de 09.30-13.30 saatleri arasında ATSO Eğitim Salonu'nda 'Stratejik-Proaktif Sürücü Eğitimi ve Geliştirme Eğitimi' adıyla düzenleneceğini vurgulayan Başkan Çetin, eğitimlerin ise eğitmen Levent Şahin tarafından verileceğini kaydetti.
Başkan Çetin, eğitime ilişkin ayrıntılı bilgilerin ATSO internet sayfasındaki (www.atso.org.tr 'ATSO Akademi' bağlantısından, twitter.com/ATSO Akademi ve facebook.com/ATSO Akademi'den takip edilebileceğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!