ANTİAD'tan 'Ölümle Tokalaşma' kampanyasına destek

Güncelleme Tarihi:

ANTİADtan Ölümle Tokalaşma kampanyasına destek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2018 10:43

ANTİAD'tan 'Ölümle Tokalaşma' kampanyasına destek

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İş Adamları Derneği (ANTİAD), emniyet kemeri takmayan ve kemer yuvasına 'sinyal susturucu toka' kullananlara karşı valilik öncülüğünde başlatılan 'Ölümle Tokalaşma' kampanyasına destek verdi.

ANTİAD, emniyet kemeri sinyalini engelleyen, 'Türk icadı' ve 'Türk tokası' olarak bilinen aparatı üreten, satan ve araçlarında bulunduranlara karşı Antalya'da 'Ölümle tokalaşma' sloganıyla Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Gazeteciler Cemiyeti'nin iş birliğinde başlatılan kampanyaya destek verdi.

ANTİAD Başkanı Ersen Göksan, araç kullanımında, aracın hangi bölümü olursa olsun emniyet kemeri ikazını susturmak için takılan 'toka'nın sadece kişiyi kandıracağını belirterek, "Trafik canavarını kandıramazsınız. Emniyet kemeri hayata bağlar" dedi.

Emniyet kemeri sinyalini susturmak için toka takmanın 'ölümle tokalaşmak' olduğunu kaydeden Başkan Göksan, "Projeye destek vermek hepimizin görevi ve yükümlülüğüdür. Antalya'mızın tüm sivil toplum örgütlerini, bütün kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörün bütün bileşenlerine, bu örnek projeye destek vermek için çağrıda bulunuyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!