ANTGİAD'dan görkemli Cumhuriyet Balosu

Güncelleme Tarihi:

ANTGİADdan görkemli Cumhuriyet Balosu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2018 13:22

ANTGİAD'dan görkemli Cumhuriyet Balosu

Haberin Devamı

 

Berkay KUNT/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD), Cumhuriyet'in 95'inci yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Balosu düzenledi.

ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin eşleriyle birlikte katıldığı Cumhuriyet Balosu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz, Mustafa Kemal Atatürk'ün 'İnsan topluluğu kadın ve erkek denilen iki cins insandan mürekkeptir. Kabil midir ki, bu kütlenin bir parçasını ilerletelim, ötekini ihmal edelim de kütlenin bütünlüğü ilerleyebilsin? Mümkün müdür ki, bir cismin yarısı toprağa zincirlerle bağlı kaldıkça öteki kısmı göklere yükselebilsin' sözlerini hatırlatarak, geceye eşleriyle birlikte katılan dernek üyelerine teşekkür etti.

ANTGİAD'ın düşünce yapısının, Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirleriyle bire bir örtüştüğünü belirten Cengiz, "Anadolu aydınlanmasının idealist lideri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, bağımsızlık, özgürlük, insan ve vatan sevgisi değerlerini benimsedik. Bu değerlere sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

Orkestra Concept, Golden Voices ve ünlü Türk opera sanatçısı tenor Hakan Aysev'in sahne aldığı gecede, Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi ve dans gösterileri yapıldı. Balo, 10. Yıl Marşı eşliğinde Cumhuriyet Pastası'nın kesilmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!