ANTALYASPOR TEK YÜREK

Güncelleme Tarihi:

ANTALYASPOR TEK YÜREK
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2018 10:11

Beşiktaş’ı deplasmanda 3-1 yenerek Vodafone Park’ın 45 maçlık büyüsünü bozan Antalyaspor yeniden ayağa kalktı. Futbolcusundan, yönetimine, teknik heyetinden taraftarına kadar herkes “Antalyaspor sahipsiz kalmamalı” mesajı altında birleşti.

Haberin Devamı

MALİ kriz ve olağanüstü genel kurul kararına rağmen Beşiktaş’ı deplasmanda 3-2 yenerek Vodafone Park’ın 45 maçlık büyüsünü bozan Antalyaspor’da yüzler gülüyor. Teknik heyet ve futbolcuların özverisi ile zafere ulaşıldığını söyleyen Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, “Futbolcularımız her şeyin para olmadığını bu maçla kanıtladı. Zor bir dönemden geçmemize rağmen gösterilen özveri hepimizi duygulandırdı” diye konuştu.

ANTALYASPOR TEK YÜREK

TARAFTAR DERS VERSİN

Hiçbir zaman makam ve mevki peşinde olmadığını söyleyen Başkan Cihan Bulut, “Zor bir dönemden geçiyoruz ancak Antalyaspor en zor günlerde bile ayakta kalmayı bilmiştir. Ben taraftarımla her zaman barışık oldum. Bugün onları bu takıma destek olmaya çağırıyorum. Beşiktaş maçı bizim için bir milat olsun ve bu takıma nasıl sahip çıkılacağını Rize maçında herkese gösterelim” dedi.

ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

Haberin Devamı

Antalyasporlu futbolcuların herkese ders verdiğini kaydeden Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Uluğkay, şunları kaydetti: “Bu galibiyet herkesi kenetledi. Taraftar gruplarını silkeleyip kendine getirdi. Ben bu galibiyeti sporun Çanakkale Zaferi gibi görüyorum. Herkes bu kulübe sahip çıkmalı. Bu iş sadece Menderes Türel’in desteği ile olmaz. Herkes elini taşın altına koymalı ve bu kulübün küllerinden yeniden doğması için emek vermeli. Şimdi birlik olma zamanı.”

 

BAKMADAN GEÇME!