ANTALYA'DA PARTİLER SAHADA

Güncelleme Tarihi:

ANTALYADA PARTİLER SAHADA
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2018 10:06

Antalya kent gündemi tümüyle siyasete odaklandı. Aday belirleme ve tanıtım sürecini tamamlayan siyasi partiler, 28 günde 19 ilçede seçmenle bir araya gelecek.

Haberin Devamı

 

 

ANTALYA milletvekili aday tanıtım programlarını tamamlayan siyasi partiler, 28 günlük süre içinde 19 ilçenin tamamında seçim çalışması yürütecek. İlçelerde özel programların yanı sıra mahallelerde de mini mitingler, halkla buluşma toplantıları gerçekleştirilecek.
Milletvekili adayları tarafından oluşturulan seçim ofislerinde seçmenle birebir iletişime geçilerek bilgilendirme yapılacak. Seçim çalışmalarına kadın ve gençlik kolları üyeleri de katılacak. Yine partiler tarafından özel olarak oluşturulan ekipler kapı kapı dolaşarak seçmenin sorunlarını dinleyip, seçim vaatlerini paylaşacak.

BAŞLANGIÇ AK PARTİ’DEN

Aday tanıtım sürecini Ankara’dan başlatan AK Parti Antalya milletvekili adayları, dün Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlenen lansman toplantısıyla seçim startını verdi. Hürriyet’e konuşan AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş, “Cumhur ittifakı olarak kutlu bir yola çıktık. 19 ilçenin tamamında vatandaşımızla bir araya geleceğiz. Sadece adaylarımız değil, tüm teşkilatlarımız sahada olacak” dedi.
Her gün için özel programlar hazırlandığını kaydeden Taş, “Seçmenin bize aktarmak istediği tüm talepleri dinleyeceğiz. Ayrıca seçim ofislerimizde de görevli arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yürütecek. Teşkilatımız ilk günkü gibi heyecanlı ve görev yapacak” diye konuştu.

HEDEFİMİZ YÜZDE 65

Haberin Devamı

Seçim komiteleri oluşturulduğunu vurgulayan CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Tüm aday ve aday adaylarımızla bir araya gelerek özel bir toplantı gerçekleştirdik. Hedefimiz Antalya’da 1’inci parti olmak. İkinci turdaki hedefimiz yüzde 65. Bugün itibariyle tüm örgütlerimiz sahada, halkın içinde olacak. Bu iktidara ‘tamam’ demek için çalışacağız” diye konuştu.

MHP’DEN DESTEK ÇAĞRISI

Aday tanıtım toplantısını tamamladıklarını kaydeden MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, şöyle dedi: “Seçime çok az bir süre kaldı. Biz bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip tüm teşkilatlarımızla seçmenimize projelerimizi anlatacağız. 24 Haziran’da tüm Antalyalıları Cumhur ittifakına sahip çıkmaya, destek olmaya davet ediyorum.”

SEÇMEN RAHATSIZ OLMAMALI

Haberin Devamı

Seçim kararı alındığı günden bu yana sahada olduklarının altını çizen İYİ Parti Antalya İl Başkanı Nizamettin Sağır da şunları kaydetti: “Adaylarımızın tamamı ilçelerimizde görevlerine başladı. Yakın zamanda çok daha geniş kapsamlı çalışmalar yapılacak. Sadece ilçeler değil mahalle bazında çalışacağız. Tabi bu süreçte seçmeni rahatsız etmeden çalışmaların yürütülmesi gerekiyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!