ANSİAD’DA DEPREM!

Güncelleme Tarihi:

ANSİAD’DA DEPREM
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2019 10:30

1,5 yıldır ANSİAD Başkanı olarak görev yapan Sadi Kan, yönetim kurulunun sürpriz kararıyla görevinden alındı. Hürriyet’e konuşan Kan, “Karşıma iki kez aday çıkardılar. Şimdi aynı grup yönetimi ele geçirdi” dedi.

Haberin Devamı

ANTALYA Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Kan, yönetim kurulunun sürpriz bir kararıyla görevinden alındı, yerine yönetim kurulu üyelerinden Akın Akay Akıncı getirildi. 3 yıllığına seçilen, görev süresinin tamamlanmasına 1,5 yıl daha bulunan Kan, dernek yönetim kurulunun aldığı kararla ilgili Hürriyet’e konuştu.

HABERİM YOKTU

Karardan yeni haberdar olduğunu kaydeden Kan, “Yönetim kurulundan 6 arkadaş toplantı yapıp kendi aralarından bir ismi başkan olarak seçmişler. Bu toplantıdan haberdar değildim ancak böyle bir şey yapabileceklerini tahmin ediyorum. Çünkü yönetimdeki bazı arkadaşlar ‘Biz seninle çalışmak istemiyoruz’ demişti” diye konuştu.

AYIP BİR ŞEY

İstifa talebini geri çevirdiğini anlatan Kan, “Gerekçeyi sordum, söylemediler. Sadece benimle çalışmak istemiyorlarmış. Bende ‘Benimle çalışmak istemeyen varsa istifa etsin’ dedim. Sonra böyle bir olay gerçekleşti. Ben bu dernekte 4 yıl başkan yardımcılığı yaptım. Karşıma iki kez aday çıkardılar. Şimdi aynı grup yönetimi ele geçirdi. Bu kadar ayıp bir şey” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!