Alt tarafı arıtma üst tarafı futbol sahası 

Güncelleme Tarihi:

Alt tarafı arıtma üst tarafı futbol sahası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 15:42

Alt tarafı arıtma üst tarafı futbol sahası 

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Münir Karaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve turizmciler, alt tarafı arıtma üst tarafı futbol sahası olan ASAT Lara İleri Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu. 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Vali Münir Karaloğlu ve turizmcilere ASAT Genel Müdürlüğü'nün yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Lara İleri Arıtma Tesisi'nde gerçekleştirilen toplantıda, Antalya'nın en büyük sermayesi denizi ve çevresini korumaya yönelik ASAT'ın yaptığı arıtma ve diğer yatırımlar anlatıldı.
Toplantının ardından Başkan Türel, Vali Karaloğlu ve turizmcilere alt tarafı arıtma üst tarafı futbol sahası şeklinde inşa edilen Lara İleri Atıksu Arıtma Tesisi'ni gezdirdi. Başkan Menderes Türel'in ilk döneminde 180 dönüm arazi üzerine inşa edilen arıtma tesisini inceleyen Vali Münir Karaloğlu, tesise giren pis su ile tesisten çıkan arıtılmış suyun karşılaştırmasını yaptı.
TÜREL'İ KUTLADI
Vali Karaloğlu ve turizmciler, arıtma ünitelerinin üzerinde yer alan ve Antalya'ya kampa gelen takımların kullandığı olimpik ölçülerdeki futbol sahasını da gezdi. Turizme de hizmet eden arıtma tesisini çok beğenen Vali Münir Karaloğlu, Başkan Türel'i kutladı. Menderes Türel, Kemer İleri Arıtma Tesisi'ni de benzer bir vizyoner bakışla, adeta bir tatil köyü gibi, yaşam alanı olarak inşa edeceklerini söyledi.
TAKIMLARI AĞIRLIYOR
Modern ve çevreci teknolojilerle kurulu Lara İleri Atık Su Arıtma Tesisi, peyzaj manzarasının içinde yüksek standartlarda futbol sahası barındırıyor. 2007 yılında hizmete açılan tesis, 11 yıldır, Antalya'da devre arasında kamp yapan futbol kulüpler tarafından kullanılıyor. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!