Turistin kredi kartından para çektiler

Güncelleme Tarihi:

Turistin kredi kartından para çektiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2019 15:36

Turistin kredi kartından para çektiler

Haberin Devamı

 

Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde kadın turiste ait kredi kartından 3 bin 500 lira çektiği iddia edilen 2 şüpheli polis tarafından yakalandı. 
İlçeye tatil için gelen Fin kadın turist, 7 Ekim tarihinde saat 13.00 sıralarında Güller Pınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı üzerinde bir ATM'den para çektikten sonra o bölgeden uzaklaştı. Daha sonra kredi kartını unuttuğu fark eden turist, tekrar ATM'ye gitti ancak kartını bulamadı. Kadın turist kısa süre sonra kaybolan kartından 3 bin 500 lira çekilmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
ATM ve çevredeki güvenlik kameralarının inceleyen asayiş ekipleri, şüphelilerin T.A. (46) ve Z.Ö. (42) olduğunu belirledi. Teknik ve fiziki takibin ardından şüphelerin konakladığı Saray Mahallesi'ndeki bir pansiyon odasına baskın düzenlendi. Baskında T.A. ve Z.Ö. gözaltına alındı. Şüphelilerin GBT sorgusunda kredi kartı hırsızlığı ve çok sayıda suçtan da arandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan 2 şüpheli polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!