Başkan Yücel projelerini meclis üyelerine tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yücel projelerini meclis üyelerine tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2020 17:50

Başkan Yücel projelerini meclis üyelerine tanıttı

Haberin Devamı

 

ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye meclis üyeleriyle birlikte batı bölgesinde yapımı tamamlanan, devam eden ve yeni planlanmış projeleri inceledi.

Başkan Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi meclis üyelerine batı bölgesindeki projelerini tanıttı. Başkan Yücel ve meclis üyeleri inceleme ve tanıtım gezisinde Konaklı Kültür Merkezi ve Düğün Salonu, Güneş Enerji Santrali (GES), Avsallar kapalı pazar yeri, İncekum çok amaçlı salon ve Avsallar- Okurcalar yürüyüş ve bisiklet yolu projelerini inceledi.

Başkan Adem Murat Yücel, 1200 kişilik ana salona sahip, yeni kültür merkezi ve düğün salonunu meclis üyeleriyle birlikte inceledi. Başkan Yücel meclis üyelerine, yapımı yüzde 60 tamamlanan merkezin içerisinde, yemekli düğün, nişan, toplantı, konser, eğitim çalışmaları türü bütün aktivitelerin yapılabileceğini ayrıca daha küçük toplantı salonu ve kütüphanelerin de yer alacağını anlattı.

GES PROJESİNİ İNCELEDİLER

Konaklı'nın ardından Toslak Mahallesi'ne geçen heyet, burada Türkiye'nin kamu kurum ve kuruluşları arasındaki en büyük GES projesini inceledi. Teknik ekibin detaylı bilgi verdiği ziyarette Başkan Yücel, belediye elektriğinin tamamını bu projeyle karşıladıklarını vurguladı ve projenin büyüyerek devam edeceğini kaydetti.

Avsallar'da projelendirilen ve yapımı tamamlanma aşamasına gelen kapalı pazar yeri projesini tanıtan Başkan Yücel, içerisinde kapalı pazar alanının yanı sıra zabıta odası, ofis, mutfak, umumi tuvaletler, mescitler ve Kurban Bayramı'nda küçükbaş hayvan kesimi için kullanılacak olan bir kesimhane bulunduğunu da anlattı.

Başkan Yücel, Alanya Belediyesi tarafından İncekum Mahallesi'ne kazandırılan çok amaçlı salon projesinin tamamen vatandaşların isteğine cevap verecek şekilde dizayn edildiğini vurgularken, yapılacak park ile birlikte alanın vatandaşlara dört dörtlük hizmet vereceğini vurguladı.

Heyet son olarak Avsallar- Okurcalar yürüyüş ve bisiklet yolu projesini yerinde inceledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!