AKMEK'in yeni dönem kursları başladı

Güncelleme Tarihi:

AKMEKin yeni dönem kursları başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2018 12:40

AKMEK'in yeni dönem kursları başladı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin ilçeye önemli bir hizmeti olan Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları (AKMEK), yeni eğitim sezonunu açtı.

AKMEK, yeni öğretim sezonunda yine yüzlerce kişiye meslek ve sanat eğitimi verecek. Yeni eğitim yılına yine yüzlerce kişiye eğitim imkanı ile başlayan AKMEK, hobiden meslek eğitimlerine, enstrümandan dil kurslarına kadar onlarca farklı seçenek sunuyor. AKMEK, 50'den fazla kurs eğitmeni ve onlarca branş seçeneği ile her yıl olduğu gibi farklı yaş ve meslek gruplarından bir çok kişiye sosyalleşmenin yanı sıra meslek edinebilme imkanı sağlıyor.

ONLARCA KURS SEÇENEĞİ

Kepez'in 17 farklı noktasında bulunan ve her bölgeye hizmet ulaştıran kurs merkezleri, ev hanımlarına yönelik iğne oyası, ahşap boyama, makine nakışı gibi hobi amaçlı kursların yanı sıra, Kur'an-ı Kerim eğitimi, İngilizce, Almanca gibi dil kursları, gitar, bağlama, keman ve ud gibi çeşitli enstrüman kursları, aşçılık ve bilgisayar eğitimi gibi çok yönlü programları kapsıyor. Kasım ayında iş garantili meslek kurlarının da ekleneceği kurs seçenekleri ile istihdama da katkı sağlayan kurslar, şubat ayına kadar devam edecek. İlk dönem sertifikalarının dağıtımının ardından şubat ayında yeniden kayıt dönemleri başlayacak olan kurslar, binlerce kişiye ücretsiz hizmet sunuyor.

TÜTÜNCÜ BAŞARILAR DİLEDİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni dönem kursiyerlerine başarılar diledi. Tütüncü, kurs merkezlerinin 17'ye ulaşan sayısını daha da artırarak ilçenin her noktasına hizmet götürmeyi amaçladıklarını söyledi. Bu hizmet ile birçok kişiyi meslek sahibi yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Tütüncü, özellikle ev hanımlarının sosyal bir ortamda yeni şeyler üretmesinin heyecanını paylaşma isteklerinin AKMEK kurslarının gelişmesinde önemli rol oynadığının da altını çizdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!