Yüz yüze maratonu Dikmen’de başladı

Güncelleme Tarihi:

Yüz yüze maratonu Dikmen’de başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2018 14:02

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in vatandaşlara projeleri ve hizmetlerini anlatıp talepleri dinlediği mahalle toplantıları Dikmen bölgesiyle başladı.

Haberin Devamı

Leylaa Düğün Salonu’nda gerçekleşen ve CHP Çankaya İlçe Başkanı Devrim Bora Özüdoğru ile yönetim kurulunun katıldığı toplantıda belediye başkan yardımcıları da hazır bulundu. 4 yıllık süreçte gerçekleştirdikleri hizmetleri anlatan Taşdelen özetle şunları söyledi:
“Verdiğimiz her sözü tuttuk ama onun ötesinde çok büyük işleri de hep beraber başardık. Bu dört yılda 7 yeni kreşi hizmete açtık, bin 600 çocuğumuz yararlanıyor. 14 yeni Çankaya Evi açtık, bu evlerde 26 bin kursiyerimiz oldu. Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nin yanı sıra Yılmaz Güney Sahnesi’ni yıkıp yeniden yaptık. Ankara’nın en büyük Türkiye’nin ikinci büyük kültür merkezi olacak Atatürk Kültür Merkezi’ni yapıyoruz. Atatürk’ün adını silerek O’nu unutturacaklarını zannediyorlar biz de yaptığımız her tesise Atatürk adını veriyoruz. 54 yeni park yapmanın yanı sıra 96 parkı yeniledik.

BİN DAR GELİRLİYE AYLIK 300 LİRA

Haberin Devamı

Ramazan’da kurduğumuz iftar çadırlarımızdan 165 bin, kültür gezilerimizden 20 bin ve yazlık sinema etkinliklerimizden 35 bin insan yararlandı. Yoksul vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek için Çankaya Halk Kart uygulamasını hayata geçirdik. Asgari ücretin üçte biri geliri olan en yoksul kesime 300 lira halk kartla yardım yapıyoruz. Bu sene bin yurttaşımıza daha vereceğiz.” Her yaştan vatandaşın katılım gösterdiği toplantıda, talepleri not alan Taşdelen, Dikmenlilerle fotoğraf çektirdi.

BAKMADAN GEÇME!