Yürüyen merdivenler yeniden çalıştı

Güncelleme Tarihi:

Yürüyen merdivenler yeniden çalıştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2019 08:59

“Kentini yaşayan gazete” Hürriyet Ankara, okurlarıyla omuz omuza veriyor. WhatsApp Şehir Hattı’nın gündeme getirdiği konular, yetkilileri harekete geçiriyor. Sorunlar birer birer çözüme kavuşuyor.

Haberin Devamı

 

Ankara’daki yürüyen merdivenlerin bazılarının çalışmadığı ile ilgili okurlarımızın WhatsApp Şehir Hattı’nda paylaştığı iletiler üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaya trafiğinin yoğun olduğu noktalarda hizmet veren ancak kullanım ömrünü tamamlayan yaya alt ve üst geçitlerindeki yürüyen merdivenleri yenilemeye başladı. Özellikle engelli, yaşlı ve bebek arabası olan vatandaşların tercih ettiği yürüyen merdivenlerin dış ortama uyumlu modellerinin montajını yapan ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

BİRÇOK NOKTADA YENİLEME

Armada Alışveriş Merkezi’nden Söğütözü Metro İstasyonu’na bağlantı sağlayan üst geçitteki yürüyen merdivenleri de değiştiren ekipler, Bilkent Metro İstasyonu ve Ahmet Hamdi Akseki Camisi’ne ulaşım imkanı sağlayan alt geçit yürüyen merdivenleri ile Sayıştay önünde bulunan üst geçit yürüyen merdivenleri de yeniledi. Ekipler, son olarak Hacı Bayram-ı Veli Camii’nin avlusunda bulunan dış mekân yürüyen merdivenlerini de çalışın hale getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!