Yürümüyor yürütüyor

Güncelleme Tarihi:

Yürümüyor yürütüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 14:35

Günde binlerce insanın kullandığı Söğütözü metro istasyonu çıkışındaki yaya üst geçidinin merdivenleri çalışmıyor. Vatandaşlar, bozuk merdivenlerin engelli, yaşlı ve bebekli aileler için eziyete dönüştüğünü söylüyor.

Haberin Devamı

Eskişehir Yolu üzerinde metro istasyonu, alışveriş merkezleri, hastaneler ve yol üzerindeki otobüs duraklarına ulaşımı sağlayan üst geçidin yürüyen merdivenleri çalışmıyor. Mövenpick Hotel önündeki yürüyen merdivenlerin
Söğütözü metro istasyonunun çıkışından yolun karşısına geçmek için tek seçenek olduğunu belirten vatandaşlar, “Merdivenler bir an önce onarılsın” diyor. Merdivenlerin düzenli düzensiz çalışması ise başta engelliler, çocuklu aileler ve yaşlılar olmak üzere vatandaşlara güçlük yaşatıyor.

10 GÜN ÇALIŞIYOR 20 GÜN ÇALIŞMIYOR

Yayaların üst geçidi yoğun olarak kullandığına dikkat çeken vatandaşlar yürüyen merdivenlerin bir an önce çalışmasını beklediklerini söyledi.
Alt geçit talebinde de bulunan vatandaşlar şunları söyledi: “Yürüyen merdivenlerin bir yönü çalışıyorsa diğeri çalışmıyor. Bir bakıyorsunuz ikisi de çalışmıyor. Üst geçitteki yürüyen merdivenler 10 gün çalışıyorsa 20 gün çalışmıyor.

Haberin Devamı

YAŞLILAR VE ENGELLİLER İÇİN EZİYETE DÖNÜŞÜYOR

Bebek arabasıyla gelen aileler, yaşlılar ve engelliler için bu geçitten karşıya geçmek eziyete dönüşüyor. Metro tek girişe sahip olduğu için yolun altından da bir alt geçit olsa insanlar çok da zorlanmazlar. Büyükşehir Belediyesi’nin günde binlerce insanın kullandığı ana arter üzerindeki bu geçide el atmasını bekliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!