Yolun karşısına geçemiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Yolun karşısına geçemiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2019 14:17

Whatsapp Şehir Hattı, Hürriyet Ankara okurlarıyla birlikte omuz omuza vererek kentin sorunlarına ışık tutmaya devam ediyor. Kentle ilgili sorunlara duyarlılık gösteren okurlarımız fotoğraflayarak gönderdikleri sorunların çözülmesini istiyor.

Haberin Devamı

*Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) Konutkent mevkisinde otobüse binmek için karşı yola geçmemiz gerekiyor, bulvarı geçmek için geçit yok. Arabaların çok hızlı geçtiği yüksek olan refüje tırmanmamız gerekiyor. Refüjun üstü ise yağmur yağdığında çamur, karda ise buz oluyor. Defaten yetkililere ilettik. 2017 sonuna köprü çalışması plânlanmıştı ama yapılmadı.

Yolun karşısına geçemiyoruz

SOKAKLAR ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

*İlkiz Sokak’ta atık toplayıcıları, kaldırımları işgal etti. Boydan boya sıraladıkları çöplerden büyük rahatsızlık duyuyoruz. Bu sorunun çözümü için yetkililerin harekete geçmesini istiyoruz.

Yolun karşısına geçemiyoruz

Haberin Devamı

GEÇİT YOK LAMBA YOK KAVŞAK YOK

* Yaşamkent 3267. Cadde ile 3250. Cadde’nin kesiştiği noktada ne trafik lambası, ne dönel kavşak ne de yaya geçidi var. Lamba olmaması nedeni ile bu kavşakta gün aşırı trafik kazası meydana geliyor. Yayaların ve sürücülerin can güvenliği için buraya acilen trafik lambası, dönel kavşak ve yaya geçidi yapılmalı.

BAKMADAN GEÇME!