Yenimahalle’de çevre şenliği

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle’de çevre şenliği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2018 14:35

Yenimahalle Belediyesi, Dünya Çevre Günü’nü çocuklarla birlikte kutladı.

Haberin Devamı

Hasan Doğan Stadı’nı dolduran çocuklar, çevre şenliğinde çevrenin önemine dikkat çekti. Etkinlikte çocuklar, YENİMEK öğretmenleriyle ebru sanatı, taş bebek atölyesi, kokulu taş sanatı ve seramik sanatı aktivitelerine katıldı. Anaokullu minikler ise çevre bilincini, eğlenerek ve oynayarak öğrendi. Şenlikte çocukların geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları kıyafetler de büyük ilgi topladı. Öğrenciler kıyafetleriyle mini bir defile düzenledi.

VATANDAŞLAR DA GAYRET GÖSTERMELİ

Yenimahalle’yi temiz tutmak için çalıştıklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Vatandaş olarak sizler de sokağınızı caddenizi temiz tutmak için elinizden gelen gayreti gösterin” dedi. ‘Öğrenciler Elektronik atık topluyor’ okullar arası atık pil yarışması kapsamında 13 okul atık toplarken, yarışmada İsmail Erez İlkokulu birinci, Refika Aksoy İlkokulu ikinci oldu. Okullar ödüllerini Başkan Fethi Yaşar’dan aldı.

KURUMLAR VE OKULLAR BİR ARADA

Haberin Devamı

Şenliğe TAP, ASKİ, TÜBİSAD, ÇEVKO, TEMA, DEHA Atık yağ Toplama ve Geri Kazanım, TBT Elektronik Geri Dönüşüm, Çevnak Geri Dönüşüm, Altıntaşlar Geri Dönüşüm sivil toplum örgütleri temsilcileri ile Yenimahalle Belediyesi Anaokulu, İsmail Erez İlkokulu, Refika Aksoy İlkokulu, Mimar Sinan Meslek Lisesi ve Prof. Dr. Mehmet Sağlam Ortaokulu öğrencileri katıldı.

Yenimahalle’de çevre şenliği

BAKMADAN GEÇME!