Yenimahalle’de Onkoloji Hastanesine park inşa edildi

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle’de Onkoloji Hastanesine park inşa edildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2018 13:51

Yenimahalle’de Onkoloji Hastanesine park inşa edildi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediyesi, Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için park inşa etti.
Onkoloji Hastanesi bahçesinde bulunan alana yaptırılan Şefkat Evi ve Çocuk Eğlence Merkezinin peyzaj ve çevre düzenlenmesini tamamlayan Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, alan içerisine, hastanede yoğun tedavi süreci geçiren hastaların, çocuklarının keyifli vakit geçirmesi ve rahat nefes alması amacıyla çocuk oyun alanı inşa etti.
‘ZOR ZAMANLARINDA VATANDAŞIN YANINDAYIZ’
Göreve geldiği günden beri kimseyi ayırt etmeden hizmet vermeye çalıştıklarını söyleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Onkoloji Hastanesinde yatan hastaların ve yakınlarının çok zor süreçler yaşadığının bilincindeyiz. Hastane içerisinde uygun görülen bu alana yapılan çocuk oyun alanı da bu hizmetlerin devamı niteliğindedir. Çocuklarımız bu sıkıntılı süreçten uzak kalsınlar ve çocukluklarını yaşasınlar istiyoruz. Vermiş olduğumuz bu hizmetlerle vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!